Klik på dit lands flag for at oversætte webstedet

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

Andy Blog Menu (rulle ned for at læse mere)

 • LIVESTREAM CONCERT UPDATE Jambase Couch Tour sommer efterår 2021 datoer +

  Fra og med den 1. august 2021 med min 60. fortløbende ugentlige livestream-koncert vil "Listening Experience" Couch Tour solo klaver søndag Jazz Jam-program, som jeg præsenterer for et globalt publikum, fortsætte med at udsende ny original musik i hele august, september og oktober 2021. Sendt den Jambase såvel som andre koncertlokalehubs, begivenhederne faktureres som: Andy Wasserman COUCH TOUR Livestream: Solo Piano - Sunday Jazz Jam EVENT BESKRIVELSE: Stil ind, slut dig til de optimistiske vibes og lad denne LIVE Jammin-musik forynge dig! Se musikalsk kunstner og certificeret Lydian Chromatic Concept-lærer Andy Wassermans Live Stream "Couch Tour" -koncert - denne søndag kl. 7:00 Eastern / 4:00 Pacific. Nyd den inspirerende "Listening Experience" - et solo-klaverprogram med friske, splinternye, originale kompositioner og improvisationer udført på et smukt Steinway-flygel fra 1924 GRATIS: ingen registrering, billetter eller login kræves! Gå til min live stream-afspiller PÅ DETTE LINK for at få adgang til koncerten... Læs mere
 • Opret forbindelse til Andy Wasserman online-indhold på LinkTree +

  Annoncering af en ny destinationsside for alle mine vigtigste, opdaterede og mest produktive online indholdsforbindelser på LinkTree-platformen. Dette meget seje enkeltlink-koncept giver alle adgang til ikke kun min officielle webside, men også oprette forbindelse til de mest aktuelle oplysninger om mine Live Stream-koncerter, min YouTube-kanal, min JamBase-kunstner-koncertside, min Couch Tour i Bands-In-Town, mine BandCamp-album, min George Russell Lydian Chromatic Concept-side, min online musikskole, mine Google-sider og sociale medieikoner til Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music, SoundCloud og Bandcamp. Klik på dette banner for at se min nye tilpassede LinkTree-destinationsside: Her er et skærmbillede af LinkTree-destinationssiden. Læg mærke til LinkTree-ikonets links, der svæver mellem brances på et træ med en gammel marokkansk hængende lampe i en baggrundsvideo. #linktree, #andywassermanlinktree, #musicalartistandywasserman, #andywassermanmusic,... Læs mere
 • Andy Wasserman Couch Tour Livestream søndagskoncertbegivenheder nu på JamBase +

  Jeg er glad for at kunne meddele, at min LYTTEOPLEVELSE Live Stream Solo Piano ugentlige koncerter nu stolt er anført på JAMBASE, en stor online musikbegivenhedsplatform og nyhedsportal med levende musik og festivaler med fokus på Jam Bands. Som en livslang, professionel udøvende Contemporary Jazz pianist / komponist, der er dybt inde i improvisation, jammin 'er, hvad min musikalske kunstneri handler om. Det er det, jeg elsker at gøre mere end noget andet! JamBase er dybt engageret i at støtte og udvide livemusikfællesskabet af lyttere. Deres organisation mener, at levende musik virkelig kan ændre verden! De er dedikeret til at kanalisere sin magt til positiv social og miljømæssig handling. JamBase graverer musik af ægte substans og karakter med det formål at promovere den overalt. Se begivenhedsplanen på min officielle JamBase Artist / Band-side HER. En artikel om min "Couch Tour" blev vist på JamBase-webstedet på Earth Day - April... Læs mere
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
> <

"SoundCloud Pro" -anmeldelse 2020: MINE NYLIGE SOLO PIANO-OPTAGELSER NU STREAMERER MUSIK PÅ SOUNDCLOUD PRO PLATFORM

Det er med stor glæde, at jeg er glad for at dele med mine fans, YouTube-seere, live stream-koncert publikum, mine online studerende og alle besøgende på min officielle hjemmeside, at noget af min originale musik til solo klaver nu streamer på SoundCloud Pro.

SoundCloud Pro-platformen tilbyder en bred vifte af meget nyttige funktioner, der giver den kreative musikalske kunstner en platform til at nå et globalt publikum. Med mit nye medlemskab og uploads på SoundCloud Pro kan jeg uploade ubegrænsede timer af enhver form for lyd i WAV-filformat i høj kvalitet.

Det giver mig mulighed for at distribuere og tjene penge på deres Repost-service uden ekstra omkostninger.

Jeg har utroligt detaljerede realtidsindsigter til analyser i instrumentbrættet, der viser afspilninger, likes, genudsendelser, kommentarer og downloads, toplyttere, lande og byer, spiller efter websted, RSS og tredjepartsapps

Jeg er i stand til at planlægge mine musikalbumudgivelser og dele dem med en fuld tilpasning af afspilleren

Det er dejligt at nu kunne slå offentlige kommentarer til eller fra, som jeg vælger.

MIN SOUNDCLOUD PRO-SIDE har ret til 3 gratis spor om måneden til at bruge deres indbyggede lydmastringsværktøjer, og Pro-niveauet giver mulighed for at vælge og fastgøre op til fem numre, afspilningslister og album øverst på SoundCloud Andy Wasserman-siden.

Kombiner det med prioriteret support inden for 1 hverdag og SoundCloud Go + -musikservicen til halv pris, og du kan se, at dette er en meget betydelig aftale.

Det faktum, at SoundCloud Pro inkluderer repost uden ekstra gebyr er en kæmpe fordel. Repost giver os musikalske kunstnere muligheden for at distribuere ubegrænsede numre til Spotify, Apple Music, Instagram og mere. Kunstneren beholder 80% af vores indtægter fra royalties, der betales af disse virksomheder, så SoundCloud kan tilbyde komponenten af ​​indtægtsgenerering. Til markedsføring efter distributionen starter på vores spor, giver Repost os playliste pitching og nogle eksklusive partnerskabsmuligheder inklusive et værdifuldt YouTube Content ID, bannerklik og prioritetsunderstøttelse

Alt i alt er jeg meget glad for, at jeg nu streamer min musik på SoundCloud Pro-niveau. Besøg min side, når du får en chance og nyd musikken!


Klik på TRACK-knappen for at få aktuelle og kommende live stream-koncertopdateringer til Andy Wasserman-musikbegivenheder i Bands-In-Town


FORBINDELSER TIL ANDRE SIDER PÅ AW.COM

https://andywasserman.com/
https://andywasserman.com/piano
https://andywasserman.com/listen/recordings
https://andywasserman.com/arts-in-ed/holistic-music-healing
https://andywasserman.com/listen/transmedia-sound-music
https://andywasserman.com/listen
https://andywasserman.com/private-lessons/realtime-online-lessons#SoundCloud, #SoundCloudPro, #Repost, #musicstreamingservice, #musicalartistandywasserman, #andywassermansolopiano, #andywasserman recording, #andywassermantracks, #youtube, #instagram, #applemusic, #spotify