Klik på dit lands flag for at oversætte webstedet

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

Andy Blog Menu (rulle ned for at læse mere)

 • LIVESTREAM CONCERT UPDATE Jambase Couch Tour sommer efterår 2021 datoer +

  Fra og med den 1. august 2021 med min 60. fortløbende ugentlige livestream-koncert vil "Listening Experience" Couch Tour solo klaver søndag Jazz Jam-program, som jeg præsenterer for et globalt publikum, fortsætte med at udsende ny original musik i hele august, september og oktober 2021. Sendt den Jambase såvel som andre koncertlokalehubs, begivenhederne faktureres som: Andy Wasserman COUCH TOUR Livestream: Solo Piano - Sunday Jazz Jam EVENT BESKRIVELSE: Stil ind, slut dig til de optimistiske vibes og lad denne LIVE Jammin-musik forynge dig! Se musikalsk kunstner og certificeret Lydian Chromatic Concept-lærer Andy Wassermans Live Stream "Couch Tour" -koncert - denne søndag kl. 7:00 Eastern / 4:00 Pacific. Nyd den inspirerende "Listening Experience" - et solo-klaverprogram med friske, splinternye, originale kompositioner og improvisationer udført på et smukt Steinway-flygel fra 1924 GRATIS: ingen registrering, billetter eller login kræves! Gå til min live stream-afspiller PÅ DETTE LINK for at få adgang til koncerten... Læs mere
 • Opret forbindelse til Andy Wasserman online-indhold på LinkTree +

  Annoncering af en ny destinationsside for alle mine vigtigste, opdaterede og mest produktive online indholdsforbindelser på LinkTree-platformen. Dette meget seje enkeltlink-koncept giver alle adgang til ikke kun min officielle webside, men også oprette forbindelse til de mest aktuelle oplysninger om mine Live Stream-koncerter, min YouTube-kanal, min JamBase-kunstner-koncertside, min Couch Tour i Bands-In-Town, mine BandCamp-album, min George Russell Lydian Chromatic Concept-side, min online musikskole, mine Google-sider og sociale medieikoner til Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music, SoundCloud og Bandcamp. Klik på dette banner for at se min nye tilpassede LinkTree-destinationsside: Her er et skærmbillede af LinkTree-destinationssiden. Læg mærke til LinkTree-ikonets links, der svæver mellem brances på et træ med en gammel marokkansk hængende lampe i en baggrundsvideo. #linktree, #andywassermanlinktree, #musicalartistandywasserman, #andywassermanmusic,... Læs mere
 • Andy Wasserman Couch Tour Livestream søndagskoncertbegivenheder nu på JamBase +

  Jeg er glad for at kunne meddele, at min LYTTEOPLEVELSE Live Stream Solo Piano ugentlige koncerter nu stolt er anført på JAMBASE, en stor online musikbegivenhedsplatform og nyhedsportal med levende musik og festivaler med fokus på Jam Bands. Som en livslang, professionel udøvende Contemporary Jazz pianist / komponist, der er dybt inde i improvisation, jammin 'er, hvad min musikalske kunstneri handler om. Det er det, jeg elsker at gøre mere end noget andet! JamBase er dybt engageret i at støtte og udvide livemusikfællesskabet af lyttere. Deres organisation mener, at levende musik virkelig kan ændre verden! De er dedikeret til at kanalisere sin magt til positiv social og miljømæssig handling. JamBase graverer musik af ægte substans og karakter med det formål at promovere den overalt. Se begivenhedsplanen på min officielle JamBase Artist / Band-side HER. En artikel om min "Couch Tour" blev vist på JamBase-webstedet på Earth Day - April... Læs mere
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
> <

Kommer snart: lanceringen af ​​mine nye PODCAST-programmer på Buzzsprout

Det er med stor glæde, at jeg er glad for at dele med mine venner, studerende, fans, YouTube-seere, medlemmer af live stream-koncert publikum og alle besøgende på mit officielle websted, som jeg i øjeblikket arbejder på den kommende lancering, der præsenterer en serie ugentlige podcasts på Buzzsprout-platformen.

Den første podcast, jeg vil lancere, handler om klaveret, centrum og hjertet i mit livs arbejde som en fuldtids professionel musikalsk kunstner. Det har titlen "Solo Piano Artistry - Andy Wasserman" og indeholder moderne, moderne, jazz- og bluesgenrer af al original musik, komponeret, arrangeret, udført, indspillet og produceret af mig gennem mit produktionsfirma. TransMedia lyd og musik.

Hver ugentlige episode inkluderer valg fra mine nuværende albumudgivelser den Bandcamp fra forskellige temaer og genrer med forklaringer og historier om, hvordan disse originale solo-klaverstykker skabes ud fra et kunstnerisk synspunkt. Musikale tip og kommentarer om klaverspil vil forbedre podcastlytternes musikalske påskønnelse.

Her er kunstværket til min kommende "Solo Piano Artistry" podcast-serie

Andy Wasserman Podcast Solo Piano Artistry

Jeg har ambitiøse planer om at tilføje flere serier til min buzzspire podcast-tilbud i fremtiden baseret på den kunst-i-uddannelse "verdensbeats" side af mit livs arbejde inden for musik såvel som George Russells teori om tonal tyngdekraft. Fra nu af er arbejdstitlerne og beskrivelserne som følger:

MUSIK: ENHEDENS STEM
Udforsk hemmelighederne inden for de skjulte betydninger af historier gennem den universelle kraft af musik fra hele verden. Forbindelser mellem sprog og lyd opleves ved at opdage, hvordan forskellige kulturer kommunikerer ved at væve de fire elementer af rytme, melodi, harmoni og form. Hensigten og formålet med dette program er at give lyttere mulighed for at forbinde med temaer om enhed, kulturel tolerance og global forståelse.

SLAG AF DEN BLÅ PLANET
Alle ting rytmisk! Fokus for denne podcast vil være percussioninstrumenter og min undervisningsmetode til et levende sprog for rytmisk undersøgelse med titlen "Beats-Speak" - tidtagerkoden. For trommeslageren indeni alle. Vi vil udforske mange genrer, rytmiske traditioner og trommer i massevis i denne sjove, underholdende og informative podcast.

GEORGE RUSSELLS KUNST OG VIDENSKAB FOR TONAL GRAVITET
En podcast, der er beregnet til at introducere, præcisere og hjælpe med at forklare de grundlæggende forskrifter fra Maestro Russells Lydian Chromatic Concept of Tonal Organization (LCC eller LCCOTO) for alle - musikere eller ikke-musikere - som gerne vil lære mere om, hvad selve musikken fortæller os om sin egen selvorganiserede enhed. "Konceptet" giver os mulighed for at forbinde med et åbent, pan-stilistisk fundament, hvor niveauer af tonegravitation fungerer som primære, integrerede bevægelige kræfter inden for musikken.

Denne podcast hjælper med at opretholde integriteten, ægtheden og renheden i George Russells livsværk ved at dedikere transmissionen af ​​dets uvurderlige innovation eksplicit som Russell havde til hensigt at blive delt - og derved respektere og ære hans monumentale arv for fremtidige generationer. Jeg vil bringe alt det, jeg har lært, til denne nye podcast som en person, der har givet private lektioner i LCCOTO siden 1982, da jeg blev certificeret som LCC-instruktør direkte af George Russell samt den berigende og ydmyge oplevelse, jeg modtog som hans redaktionel assistent fra 1980 indtil Maestros bortgang i 2009.

Du er velkommen til KONTAKT MIG med forslag eller anmodninger om emner, spørgsmål eller temaer til podcastepisoder. Jeg ville elske dit input og din deltagelse i at gøre disse podcasts meningsfulde, spændende og sjove for alle.


Klik på TRACK-knappen for at få aktuelle og kommende live stream-koncertopdateringer til Andy Wasserman-musikbegivenheder i Bands-In-Town


FORBINDELSER TIL ANDRE SIDER PÅ AW.COM

https://andywasserman.com/
https://andywasserman.com/piano
https://andywasserman.com/arts-in-ed
https://andywasserman.com/arts-in-ed/world-music-experience
https://andywasserman.com/arts-in-ed/holistic-music-healing
https://andywasserman.com/videos
https://andywasserman.com/music-theory/george-russell-s-lydian-chromatic-concept
https://andywasserman.com/private-lessons/realtime-online-lessons#AndyWassermanpodcast, #SoloPianoArtistryPodcast, #musicthevoiceofunity, #beatoftheblueplanet, #GeorgeRussell, #LydianChromaticConcept, #TonalGravity, #LCCOTO